You are currently viewing Szeged zöld sportja

Szeged zöld sportja

Kedves Barátunk, leendő Támogatónk!

Egyesületünk, a Szegedi Tájfutó és Környezetvédő Egyesület 2022-ben alakult meg. Edzőink évtizedes tájfutói múlttal, a sport területén sok tapasztalattal rendelkeznek az utánpótlás-neveléstől kezdve az országos, nemzetközi versenyek megrendezéséig. Gera Tibor a Magyar Tájékozódási Futó Szövetség megbízásából már nyolc éve az ifjúsági válogatott szövetségi kapitánya. Bereczki Máté a felnőtt válogatott technikai vezetője, Gerber Csenge jelenleg is a felnőtt válogatott keret tagja. Sportolóink közt találunk többszörös magyar bajnokokat, válogatott kerettagokat és aspiránsokat is. Jelenleg ötven tagunk van, de ez folyamatosan bővül kezdő versenyzőkkel.
Fő értékeink a természetszeretetre nevelés, a sport megkedveltetése, az aktív, egészséges életmód fenntartása, közösségépítés egy barátságos és közvetlen közegben. Célunk az utánpótlásunk létszámának növelése szegedi toborzónapjaink és nyílt edzések keretében, valamint aktív közösségimédia-megjelenésekben.
Az 2023-as versenyszezonban külső források bevonására van szükségünk. Új egyesületként még nem indulhatunk pályázatokon, ezért keressük azokat a támogatókat, akik a jövő év működési költségeihez – versenyzés, edzőtáborok, utánpótlásnevelés – hozzá tudnak járulni.

Ezen a linken fogadjuk a felajánlásokat:
https://www.e-nevezes.hu/hu/individual_entry/wizard/448
(+személy hozzáadására kattintva tudsz továbblépni)

Amennyiben a támogatást jogi személy a fenti lehetőségtől eltérően, más formában kívánja felajánlani, akkor kérjük, vegyék fel a kapcsolatot Gera Tiborral a következő email címen,
geratibi64@gmail.com

Az anyagi hozzájárulásod számunkra rendkívül sokat jelent, előre is köszönjük a segítséget!🥰

SZTK vezetősége

Vélemény, hozzászólás?