Dr. Gera Tamás

Szakmai tapasztalat: Amióta az eszemet tudom a tájfutás az életem meghatározó része. Hamarabb tanultam meg térképet olvasni, mint könyveket. Legjobb eredményem a váltóban elért országos bajnoki cím.

Korábban folyamatosan részt veszek az egyesület napi életében, ma már leginkább versenyeink rendezésében működöm közre, ahol általában főtitkári pozíciót látok el. Számos Országos Bajnokságon és rangsoroló versenyünkön töltöttem be ezt a pozíciót.

Szakmailag a 2018-as Junior Világbajnokság Főtitkári posztjára vagyok a legbüszkébb. Itt egyrészt a versenyiroda vezetése volt a feladatom, de emellett már a Világbajnokság előtti két évben is folyamatos napi munkát végeztem. Kapcsolatot tartottam a nemzeti válogatottakkal, nagyobb külföldi klubokkal és koordináltam az edzőtáboraik teljes körű megszervezését.

2021 óta a Magyar Tájékozódási Futó Szövetség elnökségi tagja vagyok, ahol 5 éves ciklusban töltöm be ezt a pozíciót.

Sport tevékenység:
2000-2012-ig jártam rendszeresen edzésekre és tájfutó versenyekre, mint versenyző.
Ma már csak hobbi szinten hetente 1-2 alkalommal futok és ugyanennyiszer kondizok. Mivel a versenyeinken leginkább rendezek, ezért sajnos ritkán adódik időm/lehetőségem a tájfutást ténylegesen űzni.

Gera Tibor és Dr. Gera Tamás